Două clujence la naţionala lui Tadici

Două clujence la naţionala lui Tadici
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

La două zile după ce Carmen Amariei Lungu a revenit pe terenul de joc, după ce i-a fost ridicată suspendarea de către “U” Jolidon, aceasta a fost reintrodusă în circuitul echipei reprezentative a României. Alături de Amariei, pe lista de jucătoare pentru calificările la Olimpiadă se află şi Mihaela Ani Senocico, centrul echipei pregătite de Gheorghe Covaciu.

 

în lotul lărgit, pe lângă cele două handbaliste, mai fac parte alte două echipiere de la “U” Jolidon, extrema Magdalena Paraschiv şi pivotul Florina Bîrsan. Vestea reintroducerii lui Senocico şi Amariei în lotul lărgit al României a fost primită cu puţină reţinere de ambele handbaliste.

 Fosta câştigătoare de Champions League nu a dorit să vorbească despre acest subiect, fiind concentrată pe obiectivele echipei de club. “Nu e momentul să vorbesc acum despre naţională. E mai bine să mă concentrez asupra îndeplinirii obiectivelor echipei de club. Trebuie să o luăm pas cu pas”, a declarat sportiva.

Printre celelalte handbaliste propuse pentru a fi incluse în lotul preolimpic sunt Simona Gogârlă şi  Nicoleta Gâscă de la Rulmentul Braşov şi Alina Dobrin de la Rapid Bucureşti, extremă stânga cu state vechi la naţională, care a jucat şi la Olimpiada de Sydney alături de Cristina Dogaru Cucuian, actualul portar al celor de la “U” Jolidon.

 

“Seno” acuză în continuare dureri la spate

 

Mihaela Ani Senocico, “căpitanul” clujencelor şi golghetera campionatului, a declarat că va răspunde pozitiv unei eventuale convocări, însă nu este refăcută total după operaţia la spate şi nu poate da randament maxim.

“Nu ştiu ce să zic, nu sunt refăcută total. Sunt puţin mai rău cu spatele decât înainte. Nu am avut timp destul pentru recuperare după operaţie. Dacă mă convoacă domnul antrenor, o să mă prezint, însă o să am o discuţie cu el. Nu am de ce să-l mint pe domnul Tadici, însă nu pot să dau randament maxim la echipa reprezentativă, unde toate fetele selecţionate trebuie să dea maximul posibil”, a declarat Mihaela Ani Senocico.

Toate cele patru clujence incluse în lotul lărgit ar putea fi selecţionate de Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi, cei doi antrenori ai echipei reprezentative, la pregătirile pentru turneul preolimpic ce va avea loc în luna martie la Bucureşti. Ultima participare a lui Carmen Amariei la echipa reprezentativă a României a fost la barajul pentru Campionatul Mondial din Rusia din anul 2005, în timp ce ultima apariţie a lui Senocico sub tricoul naţionalei a fost la Trofeul Carpaţi de la Cluj, din anul 2006.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza