Două victorii din două meciuri pentru „U” Alexandrion în playout

Două victorii din două meciuri pentru „U” Alexandrion în playout
„U” Alexandrion a învins pe teren propriu pe HCM Rm. Vâlcea în al doilea meci din playout-ul Ligii Naționale de Handbal Feminin, scor 28-27.

 

Handbalistele clujene au trecut primul test pe teren propriu din cadrul playout-ului, câștigând la un singur gol diferență în fața celor de la HCM Rm. Vâlcea, scor 28-27.

Partida desfășurată în Sala Sporturilor Horia Demian a fost una extrem de strânsă. „U” s-a desprins la trei și mai apoi cinci goluri diferență în prima repriză înainte de a o încheia cu un avans de doar două reușite, 13-11.

Diferența de trei goluri a fost ulterior restabilită, dar a dispărut când patru goluri consecutive ale jucătoarelor echipei oaspete le-au pus pe vâlcence la conducere, 16-17. „U” a reușit la rândul ei să revină și totul s-a decis în final. La 24 egal, clujencele au reușit să înscrie de patru ori la rând, iar efortul celor de la HCM de a reveni s-a dovedit a fi puțin prea întârziat.

Cu victoria de duminică, „U” Alexandrion a trecut deasupra vâlcencelor în clasament, păstrând șanse bune de a se salva de la retrogradarea directă și chiar de baraj.

Comenteaza