Dramă în lumea motorsportului. Ken Block a murit într-un accident de snowmobil

Dramă în lumea motorsportului. Ken Block a murit într-un accident de snowmobil
| Foto: digisport.ro

Pilotul în vârstă de 55 de ani era celebru pentru seria de cascadorii Gymkhana.

Teribilul accident s-a produs pe data de 2 ianuarie 2023, în jurul orelor 14:00. Ken conducea snowmobilul pe o rampă abruptă și din cauza unghiului mare acesta s-a ridicat de partea din față, după care s-a răsturnat. Snowmobilul a căzut pe Block, iar acest lucru i-a cauzat decesul, anunță Digisport.

Din cauza rănilor suferite la fața locului, decesul lui Block a fost declarat direct pe pârtie. Se pare că Block era cu un grup de mai mulți oameni în apropierea casei sale din Utah, dar s-a aventurat de unul singur pe acea zonă unde s-a produs accidentul fatal.

Ken Block a fost unul dintre cele mai sonore nume în lumea sporturilor cu motor, dar el nu s-a limitat la a pilota mașini. Americanul a concurat pe skateboarduri, snowboarduri și motociclete, precum și la volanul a mai multe tipuri de mașini de raliu.

Foarte mulți oameni îl știu pe Ken Block datorită videoclipurilor sale din seria Gymkhana, care înfățișau cascadorii extreme pe care el le făcea la volanul mașinilor cu sute de cai putere.

Comenteaza