Drama unui fost arbitru clujean, cu peste 100 de meciuri în Liga 1. I-a fost amputat piciorul drept

Drama unui fost arbitru clujean, cu peste 100 de meciuri în Liga 1. I-a fost amputat piciorul drept

Un fost “cavaler al fluierului”, din Cluj trece prin momente grele, după ce a suferit o operație în urma căreia și-a pierdut un picior.

De multe ori, finalul carierei unui sportiv coincide și cu intrarea totală în anonimat. Regula se aplică și în cazul foștilor arbitri, iar situația unui fost “cavaler al fluierului” din Cluj confirmă greutățile cu care se confruntă aceştia după retragerea din activitate.

Cu peste 100 de meciuri arbitrate la Liga 1, Dan Dragoș Crăciun trece prin momente complicate. Fostul arbitru, acum în vârstă de 66 de ani, a suferit o operație în urma căreia i-a fost amputat piciorul drept. Informația a fost făcută publică de un alt fost arbitru, Ioan Danciu.

“Astăzi când l-am sunat să-i urez La mulți ani cu ocazia împlinirii a 66 de ani, am aflat că un fost coleg și prieten Dr. Dan Dragoș Crăciun din Cluj, care a fost un mare arbitru de fotbal, trece prin momentele cele mai grele din viața lui. Eu știam mai de mult că are grave probleme de sănătate, cum am avut și eu în ianuarie 2019, când am suferit un AVC, dar nu credeam că i-a amputat piciorul drept deasupra genunchiului. Cu ajutorul doctorilor și bunului Dumnezeu se va face bine și va putea din nou să aibă o viață normală. Aș dori ca toți colegii de generație, precum și restul arbitrilor, împreună cu Comisia Centrală a Arbitrilor, FRF și Liga Profesionistă de Fotbal să-l ajutăm să intre in posesia unei proteze performante.

Viața e dură, dar un asemenea gest cred că ar dovedi că ne pasă de oameni la greu și putem fi și solidari cu acest om care din păcate a fost părăsit de toți. În Romania s-au întâmplat multe asemenea cazuri și nu mulți au sărit în ajutorul celor suferinzi. Cred că a sosit momenul ca și arbitrii activi sau foști să-și facă un sindicat care să-i sprijine pe arbitrii în multe situații grele prin care se poate trece. Sunt alături de Dr. Dan Dragoș Crăciun cu tot ce poate face un om care știe ce înseamnă o problemă gravă de sănătate”, a fost mesajul transmis de Ioan Danciu.

Comenteaza