Drumul Universității spre liga a III-a trece prin Maramureș

Drumul Universității spre liga a III-a trece prin Maramureș
”U” Cluj va da piept cu campioana județului Maramureșului la barajul pentru liga a III-a, în urma tragerii la sorți efectuate de FRF.

"Șepcile roșii" vor întâlni, astfel, învingătoarea dintre Avântul Bârsana și Lăpușul Târgu-Lăpuș. Ambele formații și-au câștigat seriile și urmează să dispute un baraj pentru stabilirea campioanei ligii a patra din Maramureș. Înaintea duelului cu Târgu-Lăpuș, Bârsana mai are un meci acasă cu Metalul Bogdan Vodă, programat pe 4 iunie.

Avântul Bârsana este o veche cunoștință a "Șepcilor roșii". Cele două formații s-au mai întâlnit în luna martie, într-un amical disputat în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu. Universitatea Cluj s-a impus atunci cu 5-2. Prima manșă a barajului pentru Liga a III-a este programată pe 17 iunie, iar returul, pe 24 iunie. Ordinea în care vor fi găzduite partidele nu a fost încă stabilită.

Până la baraj, "U" Cluj mai are o deplasare cu Vulturul Mintiu Gherlii, programată sâmbătă, 3 iunie. Elevii lui Marius Popescu vor juca, de asemenea, finala Cupei României pe județ cu Gloria Cătina (liga a V-a), care va avea loc pe 9 iunie, la Baza Sportivă Dan Anca.

Cu o etapă înainte de finalul seriei, "studenții" ocupă locul 1 în liga a patra clujeană, având 26 victorii și un singur rezultat de egalitate. "Alb-negrii" au marcat 162 goluri și au primit doar 9.

Comenteaza