Duel de foc pentru CFR Cluj. Campioana Israelului sosește în Gruia cu gândul la victorie. Echipele probabile

Duel de foc pentru CFR Cluj. Campioana Israelului sosește în Gruia cu gândul la victorie. Echipele probabile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa pregătită de Dan Petrescu se pregătește de o nouă luptă în preliminariile Ligii Campionilor, de data aceasta împotrtiva celor de la Maccabi Tel Aviv.

După ce au eliminat Astana, după un retur excelent la Cluj-Napoca, campionii vor avea parte de un meci tare. În Gruia sosește o echipa mai titrată decât cea din Kazahstan, Maccabi Tel Aviv. Cea mai titrată echipă din Israel vine pe terenul CFR-ului cu gândul la victorie, în ciuda faptului că partida împotriva elevilor lui Dan Petrescu va fi doar al doilea meci oficial din noul sezon.

Cu cinci jocuri disputate deja, “feroviarii” ar putea profita de pregătirea superioară în duelul cu israelienii. Deși nu se va putea baza pe căpitanul Sheran Yeini sau pe fundașul spaniol Enric Saborit, Maccabi reprezintă un pericol pentru CFR Cluj. Jucătorii ofensivi precum Shechter, Cohen sau Schoenfeld vor reprezenta un pericol constant pentru defensiva clujeană.

Atuul trupei lui Dan Petrescu în duelul cu Maccabi ar putea fi reprezentat de organizarea în teren, dar și de forma bună a oamenilor din ofensivă. Omrani a marcat de trei ori împotriva Astanei, în timp ce Păun a contribuit decisiv la toate cele patru goluri marcate de clujeni în partida cu Academica Clinceni.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Păun

Maccabi Tel Aviv: Gianniotis - Kandil, Amador, Piven, Davidzada - Peretz, Glazer, Rikan, Micha - Atar, Cohen

Partida dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv se va disputa de la ora 21:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Returul va avea loc în Israel, marți, 30 iulie, de la ora 20:00. Învingătoarea va juca cel mai probabil în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu Celtic. 

 

Comenteaza