Duel la malul mării pentru Universitatea Cluj. “Studenții” speră la victorie pe terenul Farului

Duel la malul mării pentru Universitatea Cluj. “Studenții” speră la victorie pe terenul Farului
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” se pregătesc de un nou meci tare, împotriva unei formații care a început bine noul sezon și care este neînvinsă în jocurile de acasă.

După remiza dezamăgitoare de pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj are parte de un nou duel în deplasare. Echipa clujeană va juca la Constanța, împotriva Farului, formație pe care o poate egala în clasament în cazul unei victorii. Deși nu au mai câștigat în campionat de la duelul cu Petrolul Ploiești, ce a avut loc în urmă cu aproape o lună, “studenții” speră să obțină cele trei puncte la malul mării.

Nici Farul nu trece prin cea mai bună formă din actuala stagiune. Elevii lui Ianis Zicu au început bine sezonul în Liga a2, cu trei meciuri fără înfrângere în primele patru dueluri, dar ultimele rezultate au dezamăgit. Constănțenii au fost eliminați din Cupa României de CS Făurei, au pierdut în campionat în fața nou-promovatei CSM Reșița și au cedat și în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

Din lotul formației de la malul mării fac parte și trei jucători care până în vară evolua în tricoul Universității Cluj. Este vorba despre fundașul Ionuț Ursu și despre mijlocașii Răzvan Greu și Denis Hordouan. Greu este singurul care nu va evolua împotriva fostei sale formații deoarece o clauză din contractul de împrumut îl împiedică să joace contra “Șepcilor roșii”.

În jocul de la Constanța, “studenții” nu se vor putea baza pe cei trei oameni aflați la loturile naționale, portarul Cosmin Dur-Bozoancă și fundașul Artur Crăciun. Mai mult, Vlad Mihalcea acuză o accidentare și va fi indisponibil.

Totuși, există și vești bune pentru Adrian Falub, care se va putea baza din nou pe George Florescu, cel care a absentat la jocul de la Snagov. Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa astăzi, de la ora 15:00, iar meciul nu va fi televizat.

Comenteaza