Duel pentru locul 5. Rugbyştii clujeni întâlnesc Politehnica Iaşi

Duel pentru locul 5. Rugbyştii clujeni întâlnesc Politehnica Iaşi
"U" Prodvinalco Cluj va evolua, duminică, în deplasare la Iaşi, în cea de-a patra etapă a Superligii.

După primele trei runde, "studenţii" ocupă locul 6 din clasament, cu 4 puncte. De cealaltă parte, echipa ieşeană se situează pe locul 5, cu 5 puncte. Pe prima poziţie se află CSA Steaua Bucureşti, cu un total de 14 puncte.

În partida precedentă, Universitatea Cluj s-a impus, acasă, cu 25-20 în faţă celor de la Dinamo, în Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu".

"Şepcile roşii" se bazează în nouă stagiune pe jucători crescuţi în propria pepinieră. Echipa a iniţiat un parteneriat cu facultăţile clujene prin care să îndrepte tinerii spre sport. Un proiect similar a fost lansat şi de secţia de handbal masculin a clubului universitar.

Managerul echipei, Bogdan Cantor, a prefaţat meciul cu CS Politehnica Iaşi, de duminică.

„Este o deplasare foarte grea, din prisma faptului că succesul cu Dinamo nu are nici o relevanţă dacă nu vom repeta acest rezultat şi la Iaşi. Va fi dificil deoarece Iaşiul este revelaţia începutului de sezon, prin transerurile pe care le-a făcut. Cred că dacă vom respecta planul de joc şi vom da dovadă de aceeaşi dăruire pe care am arătat-o în meciul cu Dinamo, ne vom întoarce victorioşi", a declarat Bogdan Cantor pentru site-ul oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Meciul este programat să înceapă în jurul orei 17.00 şi va putea fi urmărit în direct la TV pe Dolce.

Comenteaza