Duel tare pentru Universitatea Cluj. “Studenții” primesc vizita celor de la UTA

Duel tare pentru Universitatea Cluj. “Studenții” primesc vizita celor de la UTA
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană are parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai puternici adversari din eșalonul secund, o formație ce se află printre candidatele la promovare.

După mai bine de o săptămână de la duelul cu FCSB din Cupa României, Universitatea Cluj revine în fața propriilor suporteri. “Șepcile roșii” vor avea parte de un nou adversar complicat, UTA, formație ce e considerată, de către Adrian Falub, cea mai puternică din Liga a 2-a. Arădenii au înregistrat un singur eșec în campionat, în compania Ripensiei Timișoara, cu aproape trei luni în urmă. În plus, formația pregătită de la Laszlo Balint ocupă poziția secundă în clasament, la patru puncte în spatele liderului CS Mioveni, dar cu patru jocuri în minus față de argeșeni.

Mai mult, UTA se poate lăudă cu cea mai bună defensivă din eșalonul secund, doar opt goluri încasate în actuala stagiune. De asemenea, arădenii propun o serie de jucători ce impresionează meci de meci. Printre ei se numără Ciprian Rus, golgheterul Ligii a 2-a, Valentin Buhăcianu, golgheterul sezonului trecut în eșalonul secund și jucători cu experiență în Liga 1, precum Romario Moise sau Alexandru Ioniță.

Partida va reprezenta o reîntoarcere pe Cluj Arena pentru doi foști jucători ai “studenților”. Este vorba despre portarul Mirel Bolboașă și mijlocașul Octavian Ursu. Goalkeeper-ul a evoluat în tricoul Universității Cluj în sezonul 2015-2016, în timp ce Ursu s-a transferat la Arad chiar în perioada de transferuri din vară.

Pentru jocul împotriva arădenilor, Adrian Falub are la dispoziție întreg lotul, cu excepția lui Dan Berci, cel care e accidentat și nu va mai evolua în actuala stagiune. Astfel, tehnicianul “Șepcilor roșii” ar putea alinia cea mai bună formulă de care dispune pentru a da o replică însemnată celor de la UTA.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA se va disputa miercuri, de la ora 17:45, pe Cluj Arena.

Comenteaza