Duelul decisiv pentru “tricolori”, prefațat de un armean care a evoluat 12 ani în România: “Se vor marca multe goluri”

Duelul decisiv pentru “tricolori”, prefațat de un armean care a evoluat 12 ani în România: “Se vor marca multe goluri”
| Foto: frf.ro

Echipa națională se duelează pe teren propriu cu Armenia, selecționată în fața căreia a pierdut în urmă cu șapte luni, la Erevan.

“Tricolorii” conduși de Mirel Rădoi vin după o înfrângere la limită în Germania și speră la un succes care i-ar aduce mai aproape de poziția secundă în grupa preliminară. Totuși, Armenia s-a dovedit a fi un adversar complicat, după ce în luna martie s-a impus în fața României, scor 3-2, la Erevan.

Arman Karamyan, fost fotbalist ce a evoluat timp de 12 ani în țara noastră a prefațat duelul dintre Armenia și România.

”Sincer, nu mă așteptam ca Armenia să înceapă așa bine campania de calificare. Dar odată cu numirea lui Joaquin Caparros acesta a reușit să schimbe mentalitatea și stilul de joc.

Ambele echipe trebuie să atace, egalul nu avantajează decât pe Macedonia de Nord, care stă la pândă. Cred că se vor marca multe goluri și că ambele echipe vor înscrie. Cine va fi mai bun, să câștige!

Mkhitaryan este un lider, are experiență și o valoare incontestabilă. Dar nu poate juca singur, are nevoie de susținerea întregii echipe. Nici Messi și Ronaldo nu pot juca de unii singuri. Dar să nu uităm că primele 3 meciuri au fost câștigate fără Mkhitaryan.

România are prima șansă, mai ales că joacă pe teren propriu. Vreau să remarc și stilul lui Mirel Rădoi, e un antrenor care îmi place, a demonstrat și la naționala U21. Sper ca oamenii să înțeleagă că e nevoie de timp și că nu poți câștiga imediat când faci o schimbare importantă în joc”, a spus Arman Karamyan pentru FRF.

Acum în vârstă de 41 de ani, fostul mijlocaș a sosit în 2004 în România și a evoluat pentru Rapid, FC Brașov, Gloria Bistrița, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Timișoara, Steaua, Unirea Urziceni, CS Buftea și Academica Argeș. Mai mult, Arman Karamyan a strâns 51 de selecții pentru naționala Armeniei.

Partida dintre România și Armenia se va disputa în această seară, de la 21:45.

Comenteaza