Dumitru Dragomir, despre implicarea lui Dâncu și Ioan Rus în plecarea lui Șumudică de la CFR Cluj: „Sunt oamenii dracului”

Dumitru Dragomir, despre implicarea lui Dâncu și Ioan Rus în plecarea lui Șumudică de la CFR Cluj: „Sunt oamenii dracului”
| Foto: evz.ro

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, nu știe dacă Vasile Dâncu și Ioan Rus s-ar afla în spatele plecării lui Marius Șumudică de la CFR Cluj, și chiar crede că ei au intervenit pentru a aplana scandalul. 

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din România n-a comentat nici speculația că Rus și Dâncu și-ar fi retras susținerea pentru CFR după episodul umilitor din urmă cu câteva zile, când oficialii clubului s-au luat la bătaie la vestiare, iar Șumudică n-a fost lăsat să intre în baza de antrenament din Gruia.

„Eu îi cunosc și pe Dâncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt (perioada regimului comunist - N.R.). De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește.

De Dâncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul. Nu știu dacă Dâncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta (Șumudică - N.R.), ăștia bătrânii au zis "Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece", a afirmat Dragomir, potrivit realitatea.net.

CFR Cluj a anunțat, sâmbătă, în mod oficial, că a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul Marius Șumudică pentru rezilierea amiabilă a contractului. Conducerea „feroviarilor” se pare că s-a înțeles deja cu Dan Petrescu să revină în Gruia, mai fiind de rezolvat doar câteva aspecte contractuale.

Comenteaza