După 150 de meciuri în Serie A, Tachtsidis a ajuns la CFR. Ce l-a convins pe grec

După 150 de meciuri în Serie A, Tachtsidis a ajuns la CFR. Ce l-a convins pe grec
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul central în vârstă de 31 de ani s-a alăturat "feroviarilor" în urmă cu aproape două săptămâni.

Deși a sosit abia recent în Gruia și nu pare încă pus la punct cu pregătirea fizică, Panagiotis Tachtsidis și-a demonstrat deja calitățile. Grecul a fost eficient în duelul cu Adana Demirspor, iar în partida cu CS U Craiova a pasat decisiv la unicul gol al CFR-ului.

Fotbalist cu experiență și cu aproape 10 ani petrecuți în Italia, Tachtsidis a dezvăluit ce l-a convins să semneze cu CFR Cluj. Mijlocașul își dorește să facă performanță alături de "feroviari", atât în plan intern, cât și în cupele europene.

"Am venit aici să câștig titlul. M-au convins cei din conducere pentru proiect. Vreau să facem lucruri bune în Europa și să câștigăm campionatul. Nu e un pas înapoi. Sunt echipe bune în România. E intensitate mare în joc. CFR e un club mare", a explicat Tachtsidis la Digisport.

De-a lungul carierei, mijlocașul grec în vârstă de 31 de ani a strâns 156 de partide în Serie A și alte 88 în Serie B. Genoa, Cesena, Hellas Verona, AS Roma și Torino se numără printe formațiile pentru care a jucat Panagiotis Tachtsidis.

În plus, noul jucător al CFR-ului a strâns 25 de selecții la echipa națională a Greciei și a făcut parte din lotul elenilor la Cupa Mondială din 2014.

Comenteaza