News alert Update După ce s-au făcut de râs la Untold, "petrecăreţii" Omrani şi Arlauskis au fost excluşi din lotul CFR

După ce s-au făcut de râs la Untold, "petrecăreţii" Omrani şi Arlauskis au fost excluşi din lotul CFR

Formația din Gruia a efectuat miercuri ultimul antrenament la Cluj, înaintea meciului cu Alashkert, din Europa League. De la ședința de pregătire au lipsit Omrani și Arlauskis, care s-au remarcat în weekend printr-un scandal provocat la festivalul Untold.

UPDATE  Cei doi titulari ai CFR-ului nu au fost prezenţi la antrenamentul de astăzi, ultimul înainte de meciul cu Alashkert, din turul trei preliminar al Europa League.
Cu toate că unele surse susţineau că aceştia ar urma să fie pedepsiţi pentru faptul că au fost surprinşi într-un conflict la festivalul Untold, de către jurnaliştii Cancan, se pare că situaţia lor este alta. Omrani acuză o stare de răceală, în timp ce Arlauskis are o problemă medicală, dar ar putea juca în Armenia. “Omrani are roşu în gât şi vine la ora 18:00 şi decide doctorul dacă va poate juca. Arlauskis a făcut separat, pentru că simte dureri. Vor veni cu noi, amândoi în Armenia”, a spus Iuliu Mureşan pentru www.prosport.ro.

Omrani și Arlauskis nu s-au antrenat cu restul echipei şi au fost excluşi din lot pentru partida din cupele europene. După ce au reușit prima victorie din campionat în acest sezon, câțiva jucători din Gruia au participat, duminică, la ultima seară a Festivalului Untold.

Printre aceștia s-au numărat Arlauskis, Omrani, dar şi Djokovic și Camora, care au sărbătorit victoria cu mai multe pahare de alcool, conform Cancan. Portarul lituanian a fost cel mai activ dintre ei și a petrecut alături de mai mulți prieteni.

Totuși, problemele au apărut de la un alt portar, Adrian Rus, care s-a încăierat cu fostul prieten al iubitei sale, Vlăduța Lupău. Chiar dacă Arlauskis și Omrani au încercat să intervină, Rus a fost scos de jandarmi în afara Cluj Arena.

Comenteaza