După Dan Petrescu, un oficial al CFR-ului îl laudă pe Budescu: “Poate să inventeze ceva când e presiune”

După Dan Petrescu, un oficial al CFR-ului îl laudă pe Budescu: “Poate să inventeze ceva când e presiune”
| Foto: facebook.com/cfr1907

MIjlocașul Astrei a fost lăudat și de un om din conducerea campioanei, după ce antrenorul a vorbit despre talentul fotbalistului.

CFR Cluj este în căutare de noi jucători pentru duelul cu Sevilla din primăvara europeană, dar și pentru ultima parte a campionatului. După ce Dan Petrescu a recunoscut că ar avea nevoie de un “magician” și l-a indicat pe Constantin Budescu ca fiind jucătorul care îndeplinește tiparul, Marius Bilașco a vorbit și el despre mijlocaș. Șeful departamentului de scouting al campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului Astrei și a dezvăluit că un transfer ar putea fi posibil.

“Mereu i-a plăcut lui Dan, mereu ne zicea că e un jucător extraordinar şi că e jucătorul care poate să îţi inventeze ceva în momentul în care sunt spaţii puţine, presiune, nu ai timp să gândeşti, el găseşte tot timpul soluţii care îţi dezechilibrează. E un jucător bun. Şi noi avem în lot, dar ştii cum e... dacă te uiţi la o echipă, banca de rezerve trebuie să fie foarte puternică. Când te uiţi la banca de rezervă şi vezi anumiţi jucători pe bancă, înseamnă că eşti puternic. Şi cred că asta e şi filosofia lui Dan legată de lotul cu care vrea să abordeze din iarnă”, a spus Bilașco la Telekom Sport.

Comenteaza