După Juan Culio, CFR a ”repatriat” încă un jucător. Bokila, prezentat la Dinamo

După Juan Culio, CFR a ”repatriat” încă un jucător. Bokila, prezentat la Dinamo
Transfer de ultimă oră la CFR Cluj. ”Feroviarii” au bătut palma cu Damjan Djokovic (28 ani), jucător care a evoluat în Gruia și în sezonul 2013-2014.

Mijlocașul croat a fost prezentat oficial la CFR în cursul zilei de luni și va purta tricoul cu numărul 8. "Bine ai revenit, Damjan! Multă baftă și cât mai multe meciuri reușite la CFR!", se arată într-o postare a "feroviarilor" de pe reţeaua de socializare Facebook.

Djokovic a jucat la CFR Cluj și în sezonul 2013-2014, când a bifat 28 meciuri și 3 goluri pentru ardeleni. Fotbalistul croat a evoluat ultima dată în țara natală, la campioana Rijeka. Tot în acest an, Djokovic a îmbrăcat și tricoul celor de la Spezia (Serie B), unde a mai evoluat în trecut fostul internațional Dorin Goian.

Djokovic nu este singurul jucător "repatriat" de CFR în această vară. "Feroviarii" l-au adus în înapoi în sezonul curent pe argentinianul Juan Emmanuel Culio, mijlocaș care a rămas celebru pentru dubla cu AS Roma din grupele Champions League. Djokovic este cotat la 900.000 de euro pe portalul Transfermarkt.com.

UPDATE: Bokila, prezentat la Dinamo

Până la urmă, atacantul Jeremy Bokila (28 ani) a plecat la Dinamo. Fotbalistul congolez a prins doar cinci meciuri pentru CFR în actuala stagiune, fără să înscrie vreun gol. Jucătorul african a pierdut și concurența pe post în fața lui Urko Vera (3 goluri), Ibrahima Balde (2 goluri) și Billel Omrani (un gol).

Bokila va juca sub formă de împrumut pentru ”alb-roșii” până la finalul sezonului, el aparținând clubului turc Akhisar Belediye. Luni, Bokila a fost prezentat oficial la echipa din Ștefan cel Mare, unde va purta tricoul cu numărul 10.

Comenteaza