După Tachtsidis, Mutu a amendat o altă vedetă din lotul CFR-ului: "Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă"

După Tachtsidis, Mutu a amendat o altă vedetă din lotul CFR-ului: "Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul a dezvăluit că a sancționat încă un jucător din cauza modului în care a încasat un cartonaș galben.

După Tachtsidis, care a fost amendat pentru că a primit cartonașul galben pe banca de rezerve, un alt fotbalist din lotul CFR-ului a fost amendat din aceeași cauză. Este vorba despre Omar El Kaddouri, cel care a fost avertizat în meciul dintre "feroviari" și FC U Craiova 1948.

"A și plătit amenda (n.r. – Tachtsidis). A fost o amendă din partea clubului. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă. Faptul că iei cartonașe pe proteste. Lucru care dăuneazcă clubului, nu doar prin imagine, dar și pentru că nu avem jucători al dispoziție, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Tachtsidis.

Probabil același lucru se va întâmpla și cu El Kaddouri care a luat galben aiurea pe proteste. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă și sancțiuni normale. Lucruri pe care le-am trăit și eu în Italia.

Important e ca jucătorii să înțeleagă că trebuie să aibă o conduită și în teren și în afara lui. E un club mare. Ne respectăm tradiția, ne respectăm suporterii. Orice până la anumite lucruri. Jucătorii trebuie să aibă o anumită conduită atât în teren cât și în afara lui", a explicat Adrian Mutu pentru Fanatik.

În cele 5 prezențe pe care le-a strâns în tricoul vișiniu, Omar El Kaddouri a marcat un gol, însă a încasat și 3 cartonașe galben și se află la limita suspendării.

Comenteaza