E oficial. Universitatea Cluj s-a despărțit de antrenorul Bogdan Lobonț

E oficial. Universitatea Cluj s-a despărțit de antrenorul Bogdan Lobonț
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Ratarea promovării i-a fost fatală tehnicianului venit pe banca “Șepcilor roșii” la jumătatea sezonului recent încheiat.

După o jumătate de sezon la conducerea Unviersității Cluj, fostul international s-a despărțit de “studenți”. În cursul după-amiezii, la sediul clubului a avut loc o ședință, iar decizia luată de conducerea echipei clujene a fost aceea de a se despărți de Bogdan Lobonț. Antrenorul a avut ca obiectiv promovarea în anul Centenarului. Totuși, echipa a încheiat sezonul pe locul al treilea și nu a reușit să se impună nici la baraj, unde a fost învinsă de Hermannstadt. Alături de Bogdan Lobonț, de la “U” Cluj au plecat și Adrian Iencsi și preparatorul fizic Dan Didiță.

“FC Universitatea Cluj a ajuns astăzi la un acord și s-a despărțit amiabil de antrenorul principal, Bogdan Lobonț. Clubul îi mulțumește pentru munca depusă la Universitatea în ultimele șase luni, în care a fost aproape de îndeplinirea obiectivului, conducând echipa la barajul pentru promovarea în Liga 1, și îi dorește succes în cariera de antrenor”, se arată în comunicatul clubului clujean.

În vârstă de 41 de ani, Lobonț s-a aflat la prima experiență ca antrenor, iar în cele 20 de meciuri pe banca “Șepcilor roșii” a adunat 14 victorii, două remize și patru înfrângeri.

Comenteaza