Vă salut. Pa! Dan Petrescu pleacă de la CFR

Vă salut. Pa! Dan Petrescu pleacă de la CFR
Dan Petrescu pleacă de la CFR

Antrenorul ar urma să câștige la noua sa echipă dublu față de ce obține la CFR.

Presa asiatică anunţă că Dan Petrescu s-a înţeles cu Guizhou Hengfeng, antrenorul român urmând a ajunge peste trei săptămâni la sediul clubului pentru a semna contractul. De asemenea, se specifică faptul că tehnicianul va încasa uns alariu de 800.000 de euro pe an, plus bonusuri importante în funcţie de obiectivele realizate.

Conform celor de la sports.163.com, "Bursucul" se va întoarce în campionatul chinez, el pregătindu-i în trecut pe cei de la Jiangsu Suning. Acum, românul îl va înlocui pe Manzano pe banca lui Guizhou Hengfeng şi poate depăşi ca venituri pragul unui milion de euro pe sezon, dacă îşi va atinge obiectivele impuse. Totuşi, el va primi sub ceea ce încasează Cosmin Olăroiu, tehnician ce a părăsit spaţiul arab şi acum ia în jur de şapte milioane pe an de la Jiangsu Suning.

Totuşi, atât şefii CFR-ului, cât şi Petrescu spun că vor continua în aceeaşi formulă. Un anunţ privind despărţirea de antrenor ar destabiliza atmosfera în lot, iar clujenii au şanse reale de a câştiga campionatul, deşi Petrescu nu are specificat în acord un asemenea obiectiv. Dar, în contract există o clauză de reziliere de 400.000 de euro, sumă ce trebuie achitată de partea ce ar rupe acum unilateral înţelegerea.

Etichete
Comenteaza