E sigur: Ribery şi Robben nu joacă în Gruia

E sigur: Ribery şi Robben nu joacă în Gruia
Cele mai importante vedete ale lui Bayern sunt accidentate şi ratează "dubla" cu CFR.
La CFR se respiră mai liniştit, după vestea că principalele vedete de la Bayern ratează dubla întâlnire din Champions League.

Frank Ribery şi Arjen Robben sunt accidentaţi şi vor reintra mult mai târziu.

"Când Ribery va reveni la antrenament, va trebui să lucreze la aspectul fizic, însă pleacă de la un nivel mult mai bun ca anul trecut, deoarece era înainte bine pregătit. Cred că Ribery va putea face meciuri mari încă din tur", a declarat antrenorul Louis Van Gaal, citat de mediafax.ro.

Ribery, absent mai multe luni în sezonul trecut, a suferit, la 21 septembrie, o ruptură de ligamente exterior la gleznă. Iniţial, indisponibilitatea sa fusese estimată la patru săptămâni.

În ceea ce-l priveşte pe Robben, revenit de la Cupa Mondială cu o accidentare la coapsă, directorul sportiv bavarez Christian Nerlinger a dat asigurări că va putea participa la stagiul din ianuarie, după pauza competiţională.

Bayern Munchen este adeversara formaţiei CFR Cluj în Liga Campionilor. Bayern va întâlni echipa CFR Cluj, în data de 19 octombrie, pe teren propriu, şi în 3 noiembrie, la Cluj-Napoca.


Comenteaza