Echipa de handbal feminin a Universității Cluj, protest la adresa Federației

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj, protest la adresa Federației
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Formația clujeană a transmis un comunicat către FRH, în semn de protest față de decizia forului de programa meciurile “studentelor” din etapele 20 și 21 la Turda, deși turneul din Liga Florilor se desfășoară la Cluj-Napoca.

”Către, Federația Română de Handbal

Având in vedere că in perioada 6.05.2021-7.05.2021 se organizează la Cluj-Napoca etapele 20 și 21 din cadrul Ligii Florilor Mol, echipa Universitatea Cluj a fost programată să dispute partidele cu CSM GALAȚI și HC ZALĂU la Sala Sporturilor Gheroghe Barițiu din Turda.

‼️‼️Menționăm următoarele:

❗️ETAPA 1 , 15 OCTOMBRIE 2020 , Sala Olimpia din Ploiești a găzduit partida dintre Activ Prahova Ploiești-Dunărea Brăila.

❗️ETAPA 8, 27 IANUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-GLORIA BISTRIȚA.

❗️ETAPA 9, 2 FEBRUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-DUNĂREA BRĂILA.

❗️ETAPA 11, 23 FEBRUARIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-CS MĂGURA CISNĂDIE.

❗️ETAPA 12, 10 MARTIE, Sala Sporturilor Traian din Vâlcea a găzduit partida dintre SCM RÂMNICU VÂLCEA - CS MĂGURA CISNADIE.

❗️ETAPA 14, 24 MARTIE, Sala Sporturilor Lascăr Panâ din Baia Mare a găzduit partida dintre CS MINAUR BAIA MARE- SCM GLORIA BUZĂU.

❗️ETAPA 15, 6 APRILIE 2021, Sala Polivalentă din București a găzduit partida dintre CSM BUCUREȘTI-DACIA MIOVENI.

In plus la turneul ce se va desfășura la finalul acestei luni la Bistrița, echipa gazdă își desfășoară meciurile in Sala Polivalentă, unde și ea își desfășoară activitatea precum echipelor mai sus menționate.

CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CLUJ a RESPECTAT competitia deplasându-se pentru un SINGUR meci desfășurat sub forma de “TURNEU”  cu HC ZALĂU , la BUCUREȘTI făcând 1000 de km.

Suntem SINGURA echipă care este trimisă in EXIL având in vedere faptul că turneul se desfășoară la Cluj-Napoca, avem dreptul la fel ca restul echipelor de a desfășura partidele in Sala Horia Demian, in sala in care echipa își desfășoară activitatea.

CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CLUJ  cere respectuos REPROGRAMAREA acestor etape in Sala Sporturilor Horia Demian, competitia trebuie sa se desfășoare in spiritul fair-play, iar regulile trebuie să fie la fel pentru TOATĂ lumea, in caz contrar vorbim despre o masură DISCRIMINATORIE !

Director sportiv,

Cacoveanu Sergiu”, a transmis echipa clujeană.

Comenteaza