Echipa feminină a României, de zece ani pe podiumul Campionatului European de tenis de masă

Echipa feminină a României,  de zece ani pe podiumul Campionatului European de tenis de masă

Federația  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Cea mai importantă competiție europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

În competiția feminină, România a câștigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) și în 2019 (Nantes). Mai mult, tricolorele au urcat pe podium la fiecare ediție organizată din 2010 și până în prezent. De zece ani, echipa feminină de tenis de masă a României este pe podiumul Campionatului European, cucerind două medalii de aur și patru de argint.

Palmaresul echipei feminine de tenis de masă a României la Campionatul European, în ultimii zece ani, este următorul:

  • 2019 – Nantes (Franța) – medalie de aur, în componența: SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, MONTEIRO-DODEAN Daniela, CIOBANU Irina, DIACONU Adina;
  • 2017 – Luxemburg (Luxemburg) – medalie de aur, în componența: SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, MONTEIRO-DODEAN Daniela, CIOBANU Irina, DIACONU Adina;
  • 2015 – Ekaterinburg (Rusia) – medalie de argint, în componența: SAMARA Elizabeta, DODEAN-MONTEIRO Daniela, SZOCS Bernadette, HIRICI Cristina, DIACONU Adina;
  • 2013 – Schwechat (Austria) – medalie de argint, în componența: SAMARA Elizabeta, DODEAN Daniela, SZOCS Bernadette, POSTOACA Camelia, NECULA Iulia;
  • 2011 – Gdansk/Sopot (Polonia) – medalie de argint, în componența: DODEAN Daniela, SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, NECULA Iulia, POSTOACA Camelia;
  • 2010 – Ostrava (Cehia) – medalie de argint, în componența: DODEAN Daniela, SAMARA Elizabeta, NECULA Iulia, HIRICI Cristina, POSTOACA Camelia. 

Vă reamintim faptul că, de vineri, 10 septembrie 2021, s-au pus în vânzare bilete la 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei.

Biletele se vând online, pe site-ul www.iabilet.ro, în link-ul de mai jos:
https://www.iabilet.ro/bilete-gazprom-european-table-tennis-team-championships-2021-67913/

În zilele următoare, biletele se vor putea procura și de pe alte platforme de ticketing, care vor fi anunțate pe site-ul oficial (www.frtmromania.ro) și pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.

2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar programul este următorul:

- marți, 28 septembrie: meciuri grupe;
- miercuri, 29 septembrie: meciuri grupe;
- joi, 30 septembrie: meciuri grupe;
- vineri, 1 octombrie: sferturile de finală:
- sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele;
- duminică, 3 octombrie: finalele.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare.

Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare.

Site-ul oficial al competiției este următorul: www.euro2021tt.com.

Comenteaza