Echipa legendelor Barcelonei prinde contur

Echipa legendelor Barcelonei prinde contur

Au fost confirmate noi nume ale starurilor care vor face spectacol pe Cluj Arena.

Așa cum Ziua de Cluj anunța ieri din echipa “Barcelona Legends” vor face parte Ronald de Boer, Sonny Anderson, Edmilson și Goikoetxea. Cele mai noi nume din echipa catalanilor sunt Frédéric Déhu, Julio Salinas și Miguel Ángel Nadal.

Despre ultimul este cunoscut faptul că este unchiul numărului unu mondial din clasamentul ATP, Rafael Nadal, dar și faptul că a jucat peste 200 de meciuri în tricoul Barcei în cei șapte ani petrecuți pe Camp Nou. Salinas este un atacant basc, care a jucat timp de șase sezoane la echipa blaugrana și a reușit să înscrie 60 de goluri pentru catalani. Frédéric Déhu este cel care a petrecut cel mai puțin timp în Spania. Fostul fundaș central a evoluat doar în 11 partide pentru Barcelona, pe parcursul unui sezon.

Sports Festival este un eveniment inedit, care va avea loc în perioada 14-17 iunie la Cluj-Napoca. Festivalul va conține peste 20 de competiții sportive din cele mai populare sporturi din România. Principalele evenimente sunt meciul demontrativ de tenis dintre frații Bryan și actuali sau foști jucători români, precum Andrei Pavel sau Florin Mergea, dar și meciul demonstrativ de fotbal dintre Legendele Barcelonei și Generația de Aur.

Comenteaza