Echipa lui Miriuță, între primele 5 formații din Liga 1. ”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

Echipa lui Miriuță, între primele 5 formații din Liga 1. ”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”
CFR Cluj a învins CSM Politehnica Iași cu 1-0, vineri, pe teren propriu, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de mijlocașul Filipe Nascimento (min. 58), din lovitură liberă.

Cu acest succes, "feroviarii" au urcat pe locul 5, adunând 17 puncte și un golaveraj de 22-9. Echipa lui Vasile Miriuță este neînvinsă din etapa a doua și are cel mai bun atac din campionat.

”Am muncit mult ca să ajungem aici, dar trebuie să ne și menținem. E foarte important să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai sunt atâtea meciuri de jucat și dacă nu suntem atenți, putem coborî din nou. Trebuie să rămânem la fel de motivați și profesioniști așa cum am fost până acum”, a declarat antrenorul formației din Gruia.

CFR l-a pierdut pe fundașul Ionuț Larie, accidentat în minutul 75 după o intervenție a lui Andrei Cristea. ”Cred că trebuia acordat roșu la faza respectivă. Larie are glezna umflată, dar sperăm să nu fie așa de grav. Îl așteptăm și pe Camora, pentru că avem mare nevoie de el.

E căpitanul nostru și este un jucător foarte bun. Peteleu face o treabă extraordinară și crește de la meci la meci. Echipa s-a descurcat foarte bine și am avut vreo 60-70 minute când n-am lăsat adversarul să iasă din propria jumătate”, a mai spus Miriuță.

Eugen Neagoe a debutat cu stângul la primul meci pe banca ieșenilor. Acesta l-a înlocuit pe italianul Nicolo Napoli în timpul pauzei internaționale. 

”A fost o partidă dificilă, așa cum ne așteptam. CFR-ul este o echipă bună. Sunt pe o pantă ascendentă. Dar eu cred că puteam să obținem mai mult în meciul de azi. Am avut cinci ocazii mari de a marca, dar nu am reușit să le fructificăm. Am primit un gol din fază fixă și așa s-a scris istoria acestui meci”, a declarat antrenorul de la CSM Politehnica Iași.

Etapa următoare, CFR joacă la Constanța cu Viitorul lui Hagi. Partida are loc vineri, 21 octombrie, de la ora 20:30. Trupa lui Eugen Neagoe va întâlni, pe teren propriu, FC Voluntari.

Comenteaza