Echipa naţională de rugby a fost nevoită să plece la aeroportul din Lvov cu taxiurile

Echipa naţională de rugby a fost nevoită să plece la aeroportul din Lvov cu taxiurile
Componenţii echipei naţionale de rugby a României au fost nevoiţi, duminică, să se deplaseze cu taxiurile la aeroportul din Lvov, deoarece autocarul rezervat de Federaţia Ucraineană de Rugby s-a defecta.

Plecarea către Aeroportul din Lvov era programată la ora 9.00, vicepreşedintele FRR, Pompilie Borş, solicitându-le gazdelor ucrainene ca autocarul să fie prezent în faţa hotelului începând cu ora 8.30. La 9.10, delegatul Federaţiei Ucrainene de Rugby i-a anunţat pe oficialii români că autocarul s-a defectat, iar deplasarea până la aeroport va fi efectuată cu mai multe taxiuri, costurile urmând să fie suportate de către ucraineni.

Componenţii delegaţiei române au fost urcaţi în opt taxiuri, care păreau depăşite de greutatea sportivilor.

Pe de altă parte, bagajele cu echipamentele de antrenament, care vineri, au rămas la Bucureşti, au ajuns la hotel după ce România disputase deja partida susţinută în compania Ucrainei, scor 41-16.

De asemenea, antrenorul secund al echipei naţionale, neo-zeelandezul Steve McDowell, şi-a uitat, vineri, laptopul în autocar, acesta nereuşind să-l recupereze până la plecarea din Lvov. Oficialii ucraineni l-au anunţat că au depus deja o plângere la poliţie împotriva şoferului autocarului care a declarat că în maşină nu fusese uitat niciun obiect, asigurându-l pe tehnician că îl vor înnapoia imediat ce poliţia va finaliza cazul. "Şoferul nu avea ce să facă cu laptopul, avea parole, iar pe el nu erau lucruri care să-l intereseze sau de care să se poată folosi", a declarat, pentru MEDIAFAX, McDowell.

 

Comenteaza