Edi Iordănescu a câștigat ”războiul” cu CFR Cluj la comisii! Câţi bani are de luat de la fosta echipă

Edi Iordănescu a câștigat ”războiul” cu CFR Cluj la comisii! Câţi bani are de luat de la fosta echipă

Edi Iordănescu a părăsit echipa CFR Cluj la finalul sezonului precedent și a apelat la comisii pentru a-și încasa restanțele financiare.

Edi Iordănescu (43 de ani) este antrenorul care le-a adus al patrulea titlu consecutiv celor de la CFR Cluj. Decizia lui Edi Iordănescu de a părăsi CFR Cluj imediat după ce a câștigat campionatul a părut de neînțeles la momentul respectiv, însă motivele antrenorului de a nu-și mai prelungi contractul cu ardelenii au fost legate de bani.

Patronul Ioan Varga îi propusese tehnicianului, printre alte clauze, să renunțe la prima de titlu în valoare de 100.000 €. Acest lucru l-a deranjat teribil pe Edi Iordănescu, chiar dacă ulterior i s-a spus că renunţarea la bonusul de campionat ar fi fost o glumă, și a plecat de la echipă.

Iordănescu a apelat la comisii pentru a-și recupera restanțele financiare. Pe lângă prima de titlu, ar mai fi fost vorba și despre trei salarii, astfel Iordănescu Jr. avea de încasat aproximativ 185.000 € de la CFR Cluj.

Comisiile au judecat cazul și i-au dat dreptate antrenorului FCSB-ului, anunță GSP.ro, iar CFR este bună de plată. Pe lângă acești bani, campioana trebuie să-i plătească în jur de 50.000 € și lui Alexandru Radu, secundul lui Iordănescu, care la rândul său a câștigat procesul.

Singura variantă a celor de la CFR Cluj este să facă apel la TAS, însă este pare greu de crezut că ardelenii vor fi dispuși să plătească cheltuielile de judecată la Tribunalul din Lausanne, având în vedere că nu au achitat nici taxa de timbru pentru judecarea cazului în România, potrivit sursei menționate anterior, scrie digisport.ro. 

La momentul plecării de la Cluj, Iordănescu a declarat că îi e greu să se despartă de echipă. "M-am atașat de loc, de oraș, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieți, de echipă ... De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul și pentru tot concursul pe care și l-au dat", a spus Iordănescu după câştigarea campionatului. 

Comenteaza