Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu a mai continuat la CFR Cluj: “Riscam să pățesc ce a pățit Șumudică”

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu a mai continuat la CFR Cluj: “Riscam să pățesc ce a pățit Șumudică”
| Foto: facebook.com/cfr1907/

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a refuzat, la finalul sezonului trecut, propunerea conducerii de a continua în Gruia.

După o scurtă aventură la FCSB, Edi Iordănescu este în prezent liber de contract și a vorbit despre finalul stagiunii precedente, când a refuzat oferta CFR-ului de a continua pe banca “feroviarilor”.

Antrenorul a dezvăluit că unele dintre clause nu erau pe placul său și ar fi putut avea soarta lui Marius Șumudică, tehnican ce a fost demis la doar câteva luni de când fusese instalat.

”A fost o propunere clară, au fost anumite lucruri cu care n-am fost de acord în ceea ce însemna posibilitatea încetării contractului.

Deși am cunoscut acolo cele mai frumoase momente din carieră, cu câștigarea campionatului și m-am simțit foarte bine, pentru că am lucrat cu un grup deosebit de jucători, mi-a părut rău că nu am continuat, chiar dacă știu că am fost dorit foarte mult și mi-am dorit și eu.

Dar mi s-a părut că propunerea făcută nu a fost una acceptabilă. Fără să intru în detalii, dau un exemplu: riscam să pățesc ce a pățit Șumudică”, a declarat Iordănescu Jr. la Digisport.

În cele două mandate pe banca formației din Gruia, Edward Iordănescu a cucerit un titlu în Liga 1 și două Supercupe ale României.

Comenteaza