Iordănescu a oferit detalii despre contractul lui Omrani: "Situaţia e destul de complexă"

Iordănescu a oferit detalii despre contractul lui Omrani: "Situaţia e destul de complexă"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului își dorește ca atacantul să fie prezent în lotul campioanei și în sezonul viitor.

Conform impresarului jucătorului, francezul a devenit liber de contract, dar formația din Gruia susține că Omrani e încă jucătorul alb-vișiniilor.

Antrenorul clujenilor speră ca situația să se clarifice cât mai repede pentru a știi dacă se va baza pe atacant și în sezonul viitor. “Situaţia lui Omrani este destul de complexă, nu este simplă. Eu am nişte informaţii clare de la conducere şi am încredere foarte mare în ce mi se transmite. Există un grad înalt de profesionalism şi responsabilitate la CFR Cluj.

Zilele următoare situaţia va fi mult mai clară din punctul de vedere al contractului, iar după vom vedea ce se va întâmpla. Vă daţi seama doar că nu îmi este uşor, am mai lucrat cu Omrani la Braşov. A venit Ţucudean, a plecat Omrani. În momentul de faţă îl avem doar pe Ţucudean în lot”, a spus Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a remizat în primul amical din cantonamentul din Polonia, scor 0-0 cu Wigry Suwalki, formație de ligă secundă. În cel de-al doilea meci de pregătire, clujenii vor întâlni vicecampioana Poloniei, Jagiellonia Bialystok, miercuri, 4 iulie. 

Comenteaza