Edi Iordănescu avertizează înaintea derby-ului cu FCSB: “Întâlnim echipa momentului. Trebuie să găsim resurse pentru a face un joc bun”

Edi Iordănescu avertizează înaintea derby-ului cu FCSB: “Întâlnim echipa momentului. Trebuie să găsim resurse pentru a face un joc bun”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei susține că partida împotriva formației din capitală va fi una complicată, însă se bazează pe experiența jucătorilor pe care îi are la dispoziție.

După eliminarea din Europa League, CFR Cluj revine la lupta din campionat, iar primul adversar este chiar liderul FCSB. “Feroviarii” vor primi vizita bucureștenilor, iar Edi Iordănescu se teme că oboseala și-ar putea spune cuvântul în jocul de duminică. Totuși, tehnicianul se bazează pe experiența jucătorilor săi ca factor decisiv în stabilirea rezultatului final.

“Evenimentele de la Berna ne-au afectat pe toți, inclusiv pe mine. Sunt lucruri firești, însă nu voi lăsa niciodată emoțiile să decidă pentru mine. Trebuie în primul rând eu și staff-ul să reușim să punem ce s-a întțmplat acolo în plan secund.

Cu siguranță ne-am fi dorit să avem mai mult timp la dispoziție. Cu siguranță că va fi foarte greu să reușim să regenerăm echipa din puncte de vedere mental și fizic. Trebuie să găsim mijloace și resurse pentru a face un joc bun și să producem un rezultat care să ne bucure.

Întâlnim nu doar o echipă foarte bună, cu valoare individuală, ci întâlnim echipa momentului. Ei au șapte victorii consecutive, e extrem de greu să reușești un astfel de parcurs. E echipa care are de departe cel mai bun atac.

Sunt niște elemente pe care le-am identificat, îi cunoaștem, însă sunt sigur că și ei ne cunosc pe noi. E o echipă cu multă calitate, are mijloace, jucători maturi, un nucleu care joacă de ceva timp împreună, care dă semne că s-a sudat mult mai bine decât în anii trecuți.

Întotdeauna ne-am respectat adversarul, indiferent de numele lui și la fel facem și acum. Suntem o echipă cu multă experiență și cu valoare. Sunt fericit că antrenez niște campioni și am încredere necondiționată în ei. Cu siguranță îmi voi asuma total rezultatul.  

Este important să producem un joc bun, cu consistență. Trebuie să avem intenstiate de joc, să ducem un joc la nivel ridicat. Dacă e să fac o analiză a ultimelor două jocuri, cred că echipa a arătat că are mijloace. A intervenit și o stare de oboseală, dar cred că avem forța să ne impunem”, a declarat antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa pe arena din Gruia, duminică, de la 21:00.

Comenteaza