Edi Iordănescu avertizează înaintea partidei cu Hermannstadt: “E un moment greu și nu ne permitem pași greșiți”

Edi Iordănescu avertizează înaintea partidei cu Hermannstadt: “E un moment greu și nu ne permitem pași greșiți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit din nou despre dificultățile pe care le întâmpină formația sa din cauza terenurilor grele și a programului încărcat la început de 2021.

CFR Cluj se pregătește pentru un nou duel complicat în Liga 1, în deplasare cu Hermannstadt. Sibienii și-au schimbat recent antrenorul și l-au numit pe Liviu Ciobotariu. Înaintea partidei, tehnicianul campioanei, Edi Iordănescu, a avut un discurs precaut în care a vorbit din nou despre problemele cu care se confruntă formația sa.

Antrenorul din Gruia a discutat despre starea precară a terenurilor, programul încărcat, dar și despre lispa de activitate pe piața transferurilor, deși clujenii l-au pierdut pe Damjan Djokovic, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai CFR-ului în ultimii ani.

“Va fi un meci extrem de dificil, cum sunt toate jocurile. Din cauza multor elemente fac jocul dificil. În primul rând perioada anului, cu siguranță și starea terenurilor, dar și faptul că perioada de pregătire nu a fost așa cum trebuie. Niciun joc nu e dinainte câștigat, sunt adversari dificili. Toți încearcă să pună o opoziție solidă, asta ne așteptăm și de la Hermannstadt.

E o echipă care are mijloace, are forță de joc. Au schimbat antrenorul și deja am văzut o cu totul altă replică la ultimul joc. Au un antrenor cu valoare, un antrenor foarte bine pregătit, care are și experiență internațională și se vede deja că a reușit să schimbe câteva lucruri. Noi avem drumul nostru și avem nevoie de puncte.

Ma îngrijorează că încă nu am reușit să completăm lotul, însă am concursul conducerii și știu că se fac eforturi și căutăm soluții. L-am pierdut pe Djokovic, care este o pierdere importantă pentru noi, un jucător care a fost implicat în performanțele ultimilor ani.

La fel de tare mă îngrijorează programul. Programarea meciurilor ne este total nefavorabilă, comparativ cu contracandidatele noastre. Încercăm să fim pozitivi și încercăm să scoatem din răul ăsta lucruri bune. Trebuie să înțelegem că e un moment greu și nu ne permitem pași greșiți.

De când am venit ne-am luptat să recuperăm și am ajuns de la 6 puncte la un punct de FCSB și am ajuns de la -4 față de Craiova să avem trei în față. Presiunea unui pas greșit, care poate să atârne foarte tare în economia campionatului ne apasă”, a spus Edi Iordănescu.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt, din runda cu numărul 18 a sezonului regulat din Liga 1, se va disputa luni, de la 20:30.

Comenteaza