Edi Iordănescu, dezamăgit de partida cu Sepsi. E cel mai slab meci de când am venit la CFR Cluj

Edi Iordănescu, dezamăgit de partida cu Sepsi. E cel mai slab meci de când am venit la CFR Cluj
| Foto: ProSport

Antrenorul campioanei a recunoscut după meciul cu Sepsi că jocul clujenilor a fost destul de modest, însă a apreciat că punctele sunt cele mai importante în această fază a competiției. 

Edi Iordănescu a subliniat că e ”cel mai slab meci” de când a venit în Gruia și se așteaptă la dispute complicate în următoarea perioadă, mai ales din cauza condițiilor meteo.

”E o victorie, una importantă, și asta rămâne. Sunt conștient că de mâine vorbim de alte jocuri. Punctele rămân. Știam că va fi un meci greu, adversarul e bun și, pe deasupra, a avut două zile în plus de pregătire și refacere. E totuși cea mai slabă primă repriză de când sunt la CFR. În prima repriză, nu am avut prospețime, am luat decizii greșite, n-am câștigat nici prima mingea, nici a doua. Șansa și în mod special Bălgrădean ne-au ajutat să intrăm cu 0-0 la pauză.

În a doua repriză lucrurile au stat altfel. Am apelat la orgoliul jucătorilor. Sigur, am avut și un om în plus. S-au văzut lucruri bune, am marcat. Regretul e că nu am mai înscris, că nu am închis jocul și am tremurat pe final. Rămân punctele în clasament, îi felicit pe băieți, dar și echipa gazdă, care a făcut un meci bun. Sepsi? O formație care a demonstrat că poate intra în lupta pentru titlu. Are toate mijloacele, are calitate, sunt o echipă disciplinată și agresivă. 

În condițiile de vreme de acum, niciun joc nu e accesibil. Totul se echilibrează valoric, s-a văzut în competiție că nimeni nu are meciurile la îndemână. Sunt cinci victorii și un egal de când sunt aici. E important că nu am primit gol, vom corecta ce a fost rău. Nu lăsăm un meci să treacă fără să fim atenți la el”, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Sepsi.

CFR a ajuns pe locul doi în clasamentul LIgii 1, cu acelaşi punctaj ca al echipei FCSB, 37 de puncte, însă cei de la FCSB au doar 16 meciuri jucate. 

Comenteaza