Edi Iordănescu, dezamăgit de partida cu Sepsi. E cel mai slab meci de când am venit la CFR Cluj

Edi Iordănescu, dezamăgit de partida cu Sepsi. E cel mai slab meci de când am venit la CFR Cluj
| Foto: ProSport

Antrenorul campioanei a recunoscut după meciul cu Sepsi că jocul clujenilor a fost destul de modest, însă a apreciat că punctele sunt cele mai importante în această fază a competiției. 

Edi Iordănescu a subliniat că e ”cel mai slab meci” de când a venit în Gruia și se așteaptă la dispute complicate în următoarea perioadă, mai ales din cauza condițiilor meteo.

”E o victorie, una importantă, și asta rămâne. Sunt conștient că de mâine vorbim de alte jocuri. Punctele rămân. Știam că va fi un meci greu, adversarul e bun și, pe deasupra, a avut două zile în plus de pregătire și refacere. E totuși cea mai slabă primă repriză de când sunt la CFR. În prima repriză, nu am avut prospețime, am luat decizii greșite, n-am câștigat nici prima mingea, nici a doua. Șansa și în mod special Bălgrădean ne-au ajutat să intrăm cu 0-0 la pauză.

În a doua repriză lucrurile au stat altfel. Am apelat la orgoliul jucătorilor. Sigur, am avut și un om în plus. S-au văzut lucruri bune, am marcat. Regretul e că nu am mai înscris, că nu am închis jocul și am tremurat pe final. Rămân punctele în clasament, îi felicit pe băieți, dar și echipa gazdă, care a făcut un meci bun. Sepsi? O formație care a demonstrat că poate intra în lupta pentru titlu. Are toate mijloacele, are calitate, sunt o echipă disciplinată și agresivă. 

În condițiile de vreme de acum, niciun joc nu e accesibil. Totul se echilibrează valoric, s-a văzut în competiție că nimeni nu are meciurile la îndemână. Sunt cinci victorii și un egal de când sunt aici. E important că nu am primit gol, vom corecta ce a fost rău. Nu lăsăm un meci să treacă fără să fim atenți la el”, a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Sepsi.

CFR a ajuns pe locul doi în clasamentul LIgii 1, cu acelaşi punctaj ca al echipei FCSB, 37 de puncte, însă cei de la FCSB au doar 16 meciuri jucate. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza