News alert Edi Iordănescu, din ce în ce mai aproape de CFR. Antrenorul a sosit la Cluj și urmează să semneze cu “feroviarii”

Edi Iordănescu, din ce în ce mai aproape de CFR. Antrenorul a sosit la Cluj și urmează să semneze cu “feroviarii”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani este pe punctul de a reveni în Gruia, după ce i-a mai pregătit pe clujeni în stagiunea 2018-2019.

CFR Cluj a găsit un nou antrenor după despărțirea de Dan Petrescu. După negocieri cu mai mulți tehnicieni, alesul conducerii din Gruia este Eduard Iordănescu. Antrenorul i-a mai pregătit pe “feroviari” în sezonul 2018-2019, când a stat pe bancă la doar trei partide.

Tehnicianul de 42 de ani a sosit în cursul zilei la Cluj-Napoca și urmează să pună la punct ultimele detalii cu oficialii formației din Gruia.

De-a lungul carierei, Edi Iordănescu a mai pregătit FCSB (interimar), FC Vaslui (interimar), ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș.

Un anunț oficial în ceea ce privește noul antrenor va fi făcut după ce Petrescu va semna rezilierea contractului. Fostul antrenor al CFR-ului a renunțat la clauza de reziliere, dar dorește să îi fie plătite toate salariile restante.  

Comenteaza