Edi Iordănescu îndeamnă la concentrare înaintea meciului cu UTA: “Trebuie să coborâm cu picioarele pe pământ și să aducem cele trei puncte”

Edi Iordănescu îndeamnă la concentrare înaintea meciului cu UTA: “Trebuie să coborâm cu picioarele pe pământ și să aducem cele trei puncte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului le-a transmis elevilor săi să uite de succesul cu 5-0 în fața celor de la FC Argeș și să își îndrepte atenția spre o victorie împotriva nou-promovatei din Arad.

Campioana se pregătește de un nou duel în campionat și se deplasează pe terenul formației împotriva căreia a pierdut pe teren propriu în turul sezonului regulat. Înaintea jocului, Edi Iordănescu a îndemnat la concentrare și speră că jucătorii săi vor uita de succesul la scor în fața celor de la FC Argeș. În plus, tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei de sâmbătă.

”Mai mare presiune este pe noi pentru că avem obiectiv campionatul. UTA nu a pornit cu acest obiectiv, și-au completat lotul pe parcurs și au făcut-o bine. Au adus jucători valoroși, cu experiență și rezultatele i-au adus la 3 puncte de play-off și speră. Sunt o echipă cu tradiție a fotbalului românesc, va fi o deplasare complicată, va trebui să ne luptăm și să arătăm spirit.

Venim pe un fond bun de joc, după o victorie categorică, dar trebuie să ne scuturăm de rezultatul de acum câteva zile și să coborâm cu picioarele pe pământ, acolo unde  trebuie să fim și să aducem cele trei puncte. UTA este o echipă cu calitate individuală și cu un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. E extrem de implicat, priceput și deja experimentat la nivelul fotbalului românesc”, a declarat antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și UTA e programată sâmbătă, 6 martie, de la 21:30.

Comenteaza