Edi Iordănescu, mulţumit şi nu prea după victoria cu Academica: Nu avem voie să tratăm jocul superficial

Edi Iordănescu, mulţumit şi nu prea după victoria cu Academica: Nu avem voie să tratăm jocul superficial
| Foto: Sport Pictures

Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit de jocul ofensiv prestat de campioana României împotriva celor de la Academica Clinceni, însă a punctat și minusurile din jocul ardelenilor.

Tehnicianul lui CFR Cluj a subliniat că echipa sa a recuperat puncte față de FCSB și Universitatea Craiova, de când el a preluat formația de la Dan Petrescu.

”Mai am de muncă, e clar. Am abordat ofensiv un meci acasă, cu un adversar competitiv. Ne așteptam la un joc greu, la debut, dar echipa a fost una ofensivă. S-a văzut asta și s-a transferat în joc. (...) Sigur, au fost momente când am greșit, când ne-am și precipitat, mai ales în prima repriză. Dar echipa a avut tonus, victoria e meritată.

Partea mai puțin bună a fost că în partea a doua, spre final, a apărut o relaxare nejustificată. Am fost superficiali, ne-am deconectat. Adeversarul a marcat, i-am permis s-o facă, iar asta ne-a dus într-un loc periculos. Lucrul ăsta m-a supărat, le-am și zis. Nu avem voie să tratăm așa, m-a supărat și că am primit gol. Dar una peste alta, când tragem linie, e un debut bun, suntem mulțumiți.

Rezultatele rămân importante, ne bucură că au venit și pe un joc cu multe momente bune. Dar trebuie să rămânem echilibrați, peste trei zile avem meci greu la Sfântu Gheorghe. Nu mă gândesc acum la titlu, deși pentru asta muncim. Ne dorim, trecutul ne obligă. Dar o luăm pas cu pas. Am recuperat niște puncte, sunt lucruri bune, construim în jurul lor”, a declarat antrenorul din Gruia, Edi Iordănescu.

Comenteaza