Video Edi Iordănescu, prezentat oficial de CFR Cluj: “M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători”

Edi Iordănescu, prezentat oficial de CFR Cluj: “M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana și-a prezentat prin intermediul unui videoclip noul antrenor, care a oferit și primele impresii după ce a semnat înțelegerea cu formația clujeană.

CFR Cluj a oficializat revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Antrenorul se întoarce în Gruia după ce în mandatul precedent a pregătit echipa pentru doar trei meciuri, însă a reușit să câștige un trofeu, Supercupa României.

“Mă bucur să fiu aici și mulțumesc conducerii pentru încredere acordată. A mai fost un episod acum doi ani și ceva care s-a terminat mai repede decât ar fi fost normal. Am rămas cu lucruri foarte bune și cu un trofeu, primul pentru mine.

Am învățat să aleg ce e mai bun din astfel de momente mai puțin plăcute. A fost o dezamăgire atunci, m-a afectat, însă am mers la un alt club unde mi s-a oferit încredere și am reușit o performanță istorică.

M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători. M-am întors pentru că acest club poate să își continue traectoria foarte bună și să performeze. E un moment delicat, sunt multe motive pentru care subliniez acest aspect.

Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună. Avem cinci jocuri în 18 zile. Orice antrenor ar prefera să preia o echipă în pauza competițională, însă mi-am asumat aceste lucruri. Vin cu entuziasm, vin cu energie, vin după un antrenor pe care îl apreciez mult. Cred că acest club poate produce performanță și mi-ar plăcea să facem asta împreună în perioada următoare.

Nu ne rămâne decât să ne luptăm până la final, cu încredere pentru titlu și să jucăm această carte, această misiune care pare imposibilă în Elveția și să încercăm o calificare în primăvara europeană.

Am făcut o analiză, au fost elemente bune în trecut pe care eu vreau să le mențin. Am identificat și lucruri care nu au funcționat atât de bine, care trebuie corectate. Vom aduce și elemente noi ca echipa să devină și mai bună și mai competitivă.

Băieții trebuie să își regăsească mentalul, energia și să înceapă să fim suficient de maturi să repunem echipa pe o pantă ascendentă. Expriența pe care o am mă transformă într-un antrenor care nu ia decizii în urma emoțiilor din trecut. Le-am pus în urmă, faptul că m-am întors e un mesaj clar din partea conducerii și am venit să continui munca pe care am început-o", a declarat antrenorul la sosirea la CFR. 

Comenteaza