Edi Iordănescu și jucătorii CFR-ului, concentrați înaintea jocului cu Craiova: “Ne aşteptăm la o partidă extrem de dificilă”

Edi Iordănescu și jucătorii CFR-ului, concentrați înaintea jocului cu Craiova: “Ne aşteptăm la o partidă extrem de dificilă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei consideră că oltenii nu trebuie subestimați chiar dacă au pierdut cu FCSB și invocă dorința de revanșă pentru înfrângerea din ultima etapă a sezonului trecut.

După trei victorii consecutive cu 2-0, CFR Cluj se pregătește pentru ultimul meci din 2020. “Feroviarii” vor primi vizita vicecampioanei, iar tehicianul formației din Gruia îndeamnă la concentrare înaintea partidei.

“Ne aşteptăm la o partidă extrem de dificilă. Ar fi o greşeală ca lumea să rămână influenţată de ultimul joc al Universităţii Craiova cu FCSB. Universitatea e o echipă extrem de valoroasă, are multă calitate individuală, iar acum e o echipă rănită după eşecul din ultima etapă şi asta o face şi mai periculoasă.

Eu am datoria să nu cad în această capcană şi să analizez cât pot de echilibrat totul, pot spune că Universitatea a făcut o primă repriză chiar bună cu FCSB, în care putea să deschidă scorul. Aşa că Universitatea rămâne o candidată îndreptăţită şi serioasă la titlu, iar noi trebuie să fim eficienţi pentru a produce din nou un rezultat pozitiv.

Posibil să vină în subconştient şi cu o dorinţă de revanşă după ultimul meci al sezonului trecut, dar să nu uităm că anterior câştigaseră aici, la Cluj. Aşa că mă aştept la un meci disputat şi greu pentru noi. Vin cu dorinţa de a spăla şi ultima impresie de acasă, din meciul cu FCSB.

Au şi un antrenor cu care eu am avut în trecut anumite contre, dar profesional îl respect foarte mult. E un antrenor bun şi nu întâmplător de câte ori s-a apelat la el a reuşit lucruri foarte bune. Cu FCSB a fost prima lui înfrângere, dar cunoaşte foarte bine toate lucrurile de acolo şi sunt sigur că pregăteşte foarte bine toate partidele.

Va fi un joc deschis oricărui rezultat. Însă eu am încredere în jucători, în echipă şi sunt sigur că vom conecta la joc. Sper să reuşim cu bine din această perioadă incredibil de grea cu maximum de puncte dacă se poate. Cu o victorie ar fi o vacanţă mai liniştită pentru că am reuşi să recuperăm din punctele faţă de FCSB şi chiar să depăşim Craiova”, a declarat Iordănescu înaintea partidei.

Ultimul meci al anului pentru CFR Cluj, împotriva celor de la CS U Craiova se va disputa marți, de la 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza