Edi Iordănescu transferă de la CFR Cluj. Un mijlocaș al campioanei a semnat cu Gaz Metan

Edi Iordănescu transferă de la CFR Cluj. Un mijlocaș al campioanei a semnat cu Gaz Metan
| Foto: facebook.com/cfr1907

Proaspăt instalat pe banca medieșenilor, fostul tehnician din Gruia își întărește ofensiva cu un jucător ce nu a prins prea multe minute în prima parte a sezonului.

Deși a început sezonul la conducerea “feroviarilor”, Iordănescu Jr. a fost demis după doar trei partide și înlocuit cu Antonio Conceicao. Acum, antrenorul a semnat cu Gaz Metan Mediaș și a reușit să transfere un fotbalist de la fosta sa echipă.

Medieșenii l-au împrumutat până la finalul sezonului pe Sebastian Mailat, mijlocașul ofensiv al campioanei. Transferat în sezonul trecut, Mailat a evoluat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj, în toate competițiile. În acest sezon, mijlocașul are 16 apariții, majoritatea de pe banca de rezerve și a reușit să înscrie un singur gol. Fotbalistul este cotat la 650.000 de euro de site-urile de specialitate.

Campioana îl poate pierde și pe Robert Tambe, atacant dorit în Israel. Camerunezul se află pe lista celor de la Beitar Ierusalim, care ar dori să îl împrumute pe fotbalist până la finalul sezonului, potrivit gsp.ro. Vârful a evoluat în doar șapte partide pentru CFR și a înscris o singură dată, în preliminariile Europa League. Tambe este cotat la 200.000 de euro.

Comenteaza