EGAL ÎN EL CLASICO. Catalanii au condus Realul până în minutul 90

EGAL ÎN EL CLASICO. Catalanii au condus Realul până în minutul 90
Barcelona a încheiat la egalitate derby-ul cu Real Madrid, scor 1-1, sâmbătă seara, în episodul cu numărul 265 din El Clasico.

O PRIMĂ REPRIZĂ FĂRĂ GOLURI

Cristiano Ronaldo l-a încercat de două ori pe ter Stegen (37, 38), dar goalkeeperul catalanilor a reușist să-și salveze echipa la ambele faze. Varane a avut, la rândul său, o șansă de a puncta (45) la o lovitură de cap, dar ter Stegen a prins balonul fără probleme.

SUAREZ DESCHIDE SCORUL

Uruguayanul Luis Suarez a înscris cu capul (53) după o lovitură liberă executată de Neymar pe partea stângă. 15 minute mai târziu, echipa antrenată de Luis Enrique a fost foarte aproape de a face 2-0 (68), prin Neymar. Atacantul brazilian a șutat peste poartă din câțiva metri, după ce a reușit să-l depășească pe Carvajal.

RAMOS ADUCE EGALAREA

Fundașul spaniol a restabilit egalitatea de pe tabelă cu o lovitură de cap (90), în urma unei lovituri libere bătută de Luka Modric.

La capătul acestei remize, Real Madrid acumulează 34 puncte și se menține pe primul loc din Primera Division. Catalanii, în schimb, se află pe 2, la 6 puncte în spatele "Galacticilor". A fost al 265-lea episod din El Clasico, palmaresul fiind de partea Barcelonei, cu 109 victorii. Real Madrid s-a impus de 97 ori, iar alte 59 partide s-au terminat la egalitate.

Etapa viitoare, Barcelona va juca în deplasare cu Osasuna, iar Real primește vizita celor de la Deportivo.

FC BARCELONA - REAL MADRID 1-1 (0-0)

Au marcat: Luis Suarez (53)/ Sergio Ramos (90)

Cartonașe galbene: Neymar (28), Luis Suarez (75), Busquets (83)/ Isco (13), Carvajal (80)

Barcelona: ter Stegen - Roberto, Pique, Mascherano, Alba - Rakitici (Iniesta 60), Busquets, Andre Gomes (Turan 78) - Messi, Suarez, Neymar (D. Suarez 87)

Rezerve: Cillessen, Digne, Iniesta, Paco, D. Suarez, Turan, Umititi

Antrenor: Luis Enrique

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrici, Kovacici (Mariano 86) - Lucas Vasquez, Isco (Casemiro 66), Ronaldo, Benzema (Asensio 77)

Rezerve: Casilla, Asensio, Casemiro, Diaz, Nacho, Pepe, James Rodriguez

Antrenor: Zinedine Zidane

Locație: Camp Nou, Barcelona

Arbitri: Carlos Gomez (centru), Pau Cebrian și Jon Nunez (tușieri)

Comenteaza