Egalul nimănui. CS U Craiova și CFR Cluj s-au anihilat reciproc

Egalul nimănui. CS U Craiova și CFR Cluj s-au anihilat reciproc
| Foto: Facebook CS U Craiova

Campioana se întoarce cu un singur punct din Oltenia, unde a obținut o remiză, scor 1-1.

Contracandidatele la titlul s-au tatonat încă din primele minute și au încercat să își descopere treptat slăbiciunile. Totuși, cele mai multe acțiuni ofensive au fost stopate încă din la centrul terenului, unde mijlocașii s-au impus grație fizicului.

CFR Cluj nu a renunțat la filosofia deja cunoscută, minge lungă, centrare și obținerea unei faze fixe în cel mai rău caz. În schimb, gazdele au încercat să pună mingea jos, dar niciuna dintre cele două abordări nu a funcționat. Astfel, la capătul unei prime reprize sărace în fotbal, scorul era 0-0.

După revenirea pe gazon, ritmul partidei a crescut, însă chiar și așa fazele de poartă nu au apărut. Startul actului secund le-a aparținut oltenilor, dar poarta lui Scuffet nu a fost cu adevărat în pericol. Cu toate acestea, "feroviarii" au fost cei care au deschis scorul, după jumătatea reprizei, dintr-o fază fixă.

Manea a repus de la margine, Deac i-a pasat imediat înapoi, din piciorul fundașului a plecat centrarea, iar Lovro Cvek a reluat cu capul din mijlocul careului și a marcat ajutat de bară (69). Bucuria clujenilor nu a fost de lungă durată însă. După o serie de greșeli în defensivă, balonul a ajuns la Koljic care a restabilit egalitatea (72).

Scuffet și-a salvat echipa în ultimele minute la execuția lui Cîmpanu (85), bara s-a opus și ea la execuția lui Silva (90+2), iar scorul final la Craiova a fost 1-1. Așadar, CFR Cluj ajunge la 34 de puncte și rămâne la două lungimi în spatele liderului din Superligă, Farul Constanța.

Comenteaza