Egalul nimănui. "U" Cluj revine de la 0-2, dar obține doar un punct cu CS Mioveni

Egalul nimănui. "U" Cluj revine de la 0-2, dar obține doar un punct cu CS Mioveni
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două formații aflate în zona fierbinte a clasamentului au încheiat la egalitate meciul direct, rezultat ce nu ajută niciuna dintre echipe. 

Partida de la Mediaș a început cum nu se poate mai prost pentru "studenți" care au încasat rapid un gol. Bogdan Rusu a fost cel care a deblocat tabela, în urma unui corner (3). Răspunsul a venit din partea lui Thiam, care mai întâi a trimis în bară (8), iar mai apoi a șutat în Greab din situație de 1 la 1 (10).

Deși "U" Cluj a fost echipa mai activă, imediat după jumătatea reprizei, centralul a dictat penalty în urma unei faze discutabile. Iliev nu a reușit să ghicească colțul, iar Benchaib a majorat diferența (24).

Oaspeții au renunțat complet la ofensivă după cel de-al doilea gol, însă clujenii au întâmpinat probleme serioase în fața apărării aglomerate a piteștenilor. 

Cu toate acestea, Thiam a avut un moment de inspirație și a reușit să reducă din diferență (41). Același Thiam a ratat o noua ocazie uriașă, când a trimis peste deși avea toată poarta în față (45). Așadar, scorul pauzei a fost 1-2.

După revenirea de la vestiare a exista o singură echipă pe teren, "U" Cluj. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au instalat în jumătatea adversă, însă s-au împotmolit în ultimii 20 de metri, de unde CS Mioveni a respins fiecare balon.

În cele din urmă, "studenții" au reușit să puncteze în urma unei faze fixe. La o lovitură liberă din marginea careului, Chipciu a mișcat balonul pentru Ispas, care a șutat puternic și l-a învins pe Greab la colțul scurt (71).

Gazdele de la Mediaș au continuat să pună presiune, însă golul așteptat de cei prezenți în tribune nu a mai venit, iar scorul final a fost 2-2.

Comenteaza