Elevii cu rezultate sportive excepţionale ai Școlii Gimnaziale "Liviu Rebreanu" au fost premiaţi

Ziua de 10 decembrie 2019 a fost o zi de nota 10 pentru elevii Școlii Gimnaziale "Liviu Rebreanu" Cluj-Napoca. Aceștia au sărbătorit a două ediție a evenimentului Balul sportivilor.

Această activitate extracurriculară a Catedrei de Educație fizică și sport, coordonată de prof. Duma Gabriel, a avut ca scop evidențierea rezultatelor sportive ale elevilor și oferirea de modele de viață acestora prin participarea ambasadorilor sportului, în persoana căpitanului echipei de fotbal "U" Cluj-Napoca, Dorin Goga, și a campioanei Haidu Raluca Oana, membră a Lotului Olimpic Român de gimnastică. "Dacă iubești și faci cu pasiune un sport, cu doar puțină disciplină, poți să ajungi la performanță", a declarat Dorin Goga.

Totodată, a fost prilejul de a-i aduce pe părinți alături de școală și de a le mulțumi pentru implicarea în susținerea copiilor în activitățile sportive extrașcolare. Pe această cale, s-au adus aprecieri și antrenorilor cluburilor sportive pentru contribuția lor la formarea caracterelor acestor elevi.

De asemenea, la aceasta manifestare a fost prezentă și conducerea școlii care a transmis următorul mesaj: “Concurența naște performanță, iar noi susținem performanța la orice nivel.", au transmis Dir. Prof. Bumbu Dănuț Marcel și Dir. Adj. Prof. Budușan Monika.

Au fost prezenți, nominalizați și premiați aproape 100 de elevi cu participări și rezultate la nivel național, la discipline sportive precum: karting, șah, alergare-cros, gimnastică ritmică, natație, judo, lupte libere, karate tradițional, karate shotokan, taekoando, box, dans modern și dans sportiv, fotbal, baschet, rugby-tag handbal și majorete.

S-au acordat premii speciale: elevei Ielciu Damaris, clasa I - locul al 3-lea la Campionatul Național și elevei Miron Maya Maria, clasa a III - a - locul al III-lea la Cupa României și Campionatul Național de ansambluri la gimnastică ritmică; elevului Miron Darius, clasa a IV - a - International MVP player la baschet; elevului Dehelean Matei, clasa a VII -a, locul al III-lea la Campionatul European și Mondial de Karate Shotokan; elevilor Lupu Ionuț și Vitan Fabian clasa a VI-a - locul al V-lea la Cupa Națiunilor la fotbal Spania / Barcelona; elevului Mureșan Raul, clasa a VIII-a - locul al IV-lea la Turneul International, Manchester și Abu Dhabi cu echipa la fotbal; elevului Fărăgău Alex, clasa a VIII-a, membru al Lotului Național al României, echipa U15 la fotbal; elevului Cimpoieșu Florin, clasa a VIII-a, câștigătorul Centurii la Campionatul Național al României la box și, bineînțeles, echipei de majorete cadete show care a obținut primul loc la Campionatul European din Franța. Un premiu special a fost acordat pentru "Cel mai bun proiect interdisciplinar", d-nei Prof. Coordonator - Cîmpean Emilia.

Glasul elevilor școlii s-a auzit prin cuvântul reprezentantului Consiliului elevilor, Președinte elev clasa a VIII-a, Trifu Iulia, care a avut un discurs motivațional la adresa sportivilor. Acțiunea "Sărbătoarea Înotului" coordonator prof. Armean Mircea a mobilizat ca participare cel mai mare număr de elevi. Cea mai nouă echipă formată este in cadrul ansamblului sportiv al școlii, echipa rugby tag, coordonator prof. Mureșan Bogdan. Întregul colectiv profesoral mulțumește partenerului nostru SportsFestival pentru implicare în acest eveniment.

Comenteaza