Video Emi Cățe a finalizat una dintre cele mai spectaculoase acțiuni ale săptămânii în EuroCup

Emi Cățe a finalizat una dintre cele mai spectaculoase acțiuni ale săptămânii în EuroCup
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au reușit una dintre fazele de efect ale celei mai recente etape din competiția continentală.

Campioana României a jucat marți în deplasare cu Umana Reyer Veneția, în cadrul rundei cu numărul 12 a Grupei A din EuroCup. "Studenții" au fost învinși la mare luptă de italieni, scor 95-90.

În cel de-al treilea sfert al întâlnirii, mingea a circulat pe ruta Richard-Gordic, care i-a pasat lui Cățe, cel din urmă finalizând în forță, prin slam-dunk. Acțiunea a fost printre cele mai spectaculoase ale săptămânii în EuroCup și ocupă locul al nouălea în această ierarhie.

În partida cu Umana Reyer Veneția, Emi Cățe a marcat 10 puncte și a reușit 4 recuperări. În actualul sezon european, internaționalul român are medii de 9.3 puncte, 4.7 recuperări și 1.1 pase decisive.

La prima participare în EuroCup, U-BT Cluj-Napoca a înregistrat 4 victorii și 8 înfrângeri în primele 12 etape și ocupă locul al nouălea în Grupa A.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza