Emi Cățe a reușit un nou double-double pentru U-BT: "Totul se datorează colegilor, care au reușit să mă pună în valoare"

Emi Cățe a reușit un nou double-double pentru U-BT: "Totul se datorează colegilor, care au reușit să mă pună în valoare"
| Foto: u-bt.basketball

Internaționalul român a fost cel mai bun jucător al campioanei în primul meci al seriei cu Rapid, din semifinalele Ligii Naționale.

U-BT Cluj-Napoca a început cu un succes categoric seria din penultimul act al play-off-ului, scor 78-61, iar o bună parte din această victorie i se datorează lui Emi Cățe, care a reușit un double-double, cu 23 de puncte și 14 recuperări.

Baschetbalistul în vârstă de 25 de ani le-a mulțumit colegilor la finalul partidei și speră ca evoluția bună a echipei să continue și în următoarele dueluri.

"Ne dorim să facem o serie bună, am vrut să începem cu o mentalitate bună și un spirit pe măsură. S-a întâmplat acest lucru, am respectat planul de joc și ne-am îndeplinit obiectivul. Mă bucur că am menținut un ritm ridicat până la final.

Știm că e doar un meci, mai trebuie încă două victorii să ne calificăm. Am început foarte bine și a fost exact ceea ce ne-a cerut antrenorul. Rămâne să ne concentrăm și să pregătim meciul cu aceeași atitudine.

Nu am jucat foarte multe meciuri aici, dar fanii noștri sunt extraordinari. I-am simțit alături de noi în permanență. Eu încerc să îmi fac datoria la fiecare meci, astăzi mi-a ieșit foarte bine. Totul se datorează colegilor, care au reușit să mă pună în valoare, precum și sistemului", a declarat baschetbalistul.

În actualul sezon, Emi Cățe înregistrează medii de 13.5 puncte, 6.5 recuperări și 1.5 pase decisive în Liga Națională.

Comenteaza