Video Emi Cățe, aproape de un double-double în meciul 4 al finalei Ligii Naționale

Emi Cățe, aproape de un double-double în meciul 4 al finalei Ligii Naționale
| Foto: u-bt.basketball

Internaționalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători de la U-BT Cluj-Napoca în partida contra celor de la CSM Oradea.

"Studenții" au obținut un nou succes în finala Ligii Naționale și au reușit să egaleze situația la general. Printre protagoniștii meciului 4 al seriei cu CSM Oradea s-a numărat și Emi Cățe, cel care a fost aproape de un double-double, având 14 puncte și 9 recuperări.

Pivotul celor de la U-BT a vorbit despre ceea ce îi așteaptă pe clujeni în următoarele partide ale seriei și le-a mulțumit și fanilor pentru susținere.

"A fost un meci foarte greu, ca de altfel toate din această serie. Ne-am apărat terenul propriu și trebuie să continuăm cu aceeași mentalitate. Seria nu s-a terminat, e departe de a fi gata. Trebuie să luptăm până la capăt și să ne facem treaba așa cum știm.

Trebuie să fim odihniți, nu e niciun secret pentru a câștiga la Oradea. Noi mergem cu aceeași mentalitate și vom lupta până la ultima minge. Va fi un meci foarte greu acolo, dar eu cred în acest grup și prin forța echipei putem să învingem.

În meciul anterior de acasă noi am ieșit mult mai bine de la vestiare, acum ei și-au învățat lecția. Noi am rămas cu aceeași atitudine și toți am luptat, indiferent de circumstanțe. Sunt mândru de echipă! Sunt două meciuri cu peste 9.500 de spectatori, i-am simțit aproape și le mulțumim", a spus Cățe.

În cele 4 meciuri ale seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, internaționalul român înregistrează medii de 8.2 puncte și 5.7 recuperări.

Rezumatul meciului 4 al finalei Ligii Naționale:

Comenteaza