News alert Emil Boc a clarificat situația conducerii “Șepcilor roșii”: “U” Cluj merge mai departe cu Radu Constantea

Emil Boc a clarificat situația conducerii “Șepcilor roșii”: “U” Cluj merge mai departe cu Radu Constantea

Primarul orașului susține că nu a auzit despre o posibilă plecare a actualului președinte al clubului.

Emil Boc a vorbit despre situația de la Universitatea Cluj și a clarificat misterul din jurul conducerii. Deși s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Radu Constantea la 31 martie, când îi expiră mandatul, primarul susține că nu a auzit această informație și clubul va continua cu actualul președinte.

“Habar nu am de așa ceva. Unde se aude, există un difuzor pe Feleac? Este rolul presei libere să scrie ce vrea. Universitatea Cluj își urmează parcursul pentru a ajunge în Divizia A (n.red.: Liga 1) pentru că este o echipă fanion a României. Așa cum am luat-o de la zero, își va urma parcursul spre a ajunge acolo. De 100 și ceva de ani, clubul își urmează parcursul existențial.

Noi am refăcut-o din cenușă și își va urma drumul spre Divizia A. Universitatea Cluj nu înseamnă un singur om. Radu Constantea nu mi-a spus nimic. Nu cunosc acest subiect.  Pentru mine este un subiect inexistent. Vă pot spune că Universitatea Cluj merge mai departe cu Radu Constantea, astăzi”, a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza