Emil Boc dă asigurări în privința viitorului Universității Cluj: “E un brand al acestui oraș cu care nu ne jucăm”

Emil Boc dă asigurări în privința viitorului Universității Cluj: “E un brand al acestui oraș cu care nu ne jucăm”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul a discutat despre situația formației care luptă pentru promovarea în Liga 1 și dezvăluit că are discuții săptămânale despre club.

Universitatea Cluj are parte de un sezon bun în eșalonul secund și are șanse reale la accederea în prima ligă. Pasul spre elita fotbalului românesc ar însemna și cheluieli mai mari pentru clubul clujean, care în prezent este susținut în principal de autoritățile locale, dar și de sponsori.

Primarul Emil Boc a dat asigurări că finanțarea echipei este asigurată pentru actualul sezon, iar în cazul în care “studenții” vor promova, autoritățile se vor ocupa de găsirea celor mai bune soluții pentru susținerea clubului.  

“Nu voi vorbi despre Universitatea Cluj decât atunci când voi avea date certe. Avem asigurată finanțarea acum, să dea Dumnezeu să intrăm în Liga 1 și atunci vă prezentăm calendarul de susținere al echipei. Ce vă pot asigura e că pentru noi finanțarea Universității Cluj este o prioritate.

Am spus că se pot baza pe Primărie și mergem mai departe. Sperăm să poată face pasul spre Liga 1 și după pregătim susținerea echipei în prima ligă. E un brand al acestui oraș cu care nu ne jucăm.

Vreau să îi asigur pe suporterii Universității Cluj că echipa este o prioritate și săptămânal am una sau două discuții despre ceea ce înseamnă prezentul și viitorul ei”, a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza