Emil Boc, despre o posibilă finală de Cupă între „U” și CFR: „În primul rând să fim în finală, că o fi cu CFR, Doamne-ajută”

Emil Boc, despre o posibilă finală de Cupă între „U” și CFR: „În primul rând să fim în finală, că o fi cu CFR, Doamne-ajută”
| Foto: PrimaSport

Primarul Emil Boc a felicitat „U” Cluj pentru calificarea în semifinalele Cupei României și speră ca "studenții" să treacă de UTA Arad și să ajungă în ultimul act al competiției.

Universitatea Cluj a câștigat meciul de miercuri, de la Sibiu, din sferturile Cupei României, împotriva FC Hermannstadt. Scorul final a fost de 1-2, iar clujenii merg în semifinale, unde vor da peste UTA Arad.

Primarul Emil Boc s-a bucurat de reușita „studenților” și speră ca aceștia să ajungă în finală și chiar să câștige competiția.

„În primul an al prezenței în liga națională, ce reușită extraordinară! Să mergi în semifinale, Doamne-ajută, în finală și chiar să câștigăm”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.

Întrebat despre o posibilă finală între „U” Cluj și CFR, primarul a răspuns că nu contează cu cine vor juca "studenții", importantă este calificarea în finală.

„În primul rând, să fim în finală, că o fi cu CFR, Doamne-ajută. Nu m-ar deranja să fim cu oricine în finală”, a continuat primarul.

Totodată, edilul a spus că are încredere în antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, în președintele clubului, Radu Constantea, și în băieții de la "U" că nu vor ajunge în situația de a retrograda.

La capitolul stabilitate financiară, Boc spune că Primăria Municipiului Cluj-Napoca va aloca 2.000.000 euro pentru Universitatea Cluj.

Primarul a ținut să-l laude și pe președintele clubului „U” Cluj, Radu Constantea.

„El a fost acela cu care am reclădit de la zero Universitatea atunci, în 2016. E un om care face extraordinar de multe pentru «U»”, a conchis Emil Boc.

Comenteaza