Video Emil Boc, despre Transylvania Open 2023: "Reușita totală a turneului nu poate fi contestată"

Emil Boc, despre Transylvania Open 2023: "Reușita totală a turneului nu poate fi contestată"
| Foto: Transylvania Open

Primarul a lăudat publicul clujean, dar și modul în care a fost organizată competiția WTA250, care s-a disputat în BT Arena.

Prezent în sală la mai multe meciuri din cadrul turneului, Emil Boc a vorbit despre reușitele jucătoarelor din România, remarcatele fiind Ana Bogdan și Elena Gabriela Ruse. În plus, edilul a lăudat modul în care a fost organizată competiția, dar și atmosfera din BT Arena.

"Am fost cu mare drag la meciul Anei Bogdan. O admir și o respect pentru bucuria pe care ne-a adus-o. S-a oprit în sferturile de finală, acolo a fost cel mai greu meci pentru ea. O felicit pentru modul în care a luptat!

Am susținut-o și pe Gabi Ruse în finală, nu a mai reușit să păstreze forma extraordinară pe care a avut-o. Dar bravo ei! Reușita totală a turneului nu poate fi contestată. Tenis de cea mai înaltă calitate, de nivel mondial, jucat la Cluj. Orașul a fost pus pe harta mondială a tenisului.

Ne-am bucurat de tenis de calitate, într-o atmosferă civilizată. Orice turneu poate veni să ia lecții de la publicul clujean și să ia lecții de organizare. A fost o organizare impecabilă. Felicit Transylvania Open, îl felicit pe Patrick Ciorcilă!", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza