Emil Boc, felicitări pentru “Șepcile roșii”: “Au făcut un meci extraordinar. Intrarea în prima ligă este la îndemână”

Emil Boc, felicitări pentru “Șepcile roșii”: “Au făcut un meci extraordinar. Intrarea în prima ligă este la îndemână”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul le-a transmis felicitări jucătorilor și staff-ului Unviersității Cluj, în urma victoriei “studenților” pe terenul celor de la Steaua.

Formația clujeană a reușit un succes important în capitală și se menține în lupta pentru promovarea directă, cu doar două etape înainte de finalul sezonului. Victoria nu a trecut neobservată, iar Emil Boc a ținut să îi felicite pe cei implicați.

“Felicitări acestor copii. Au făcut un meci extraordinar și au demonstrat că își merită locul pe care au. Cu siguranță, intrarea în prima ligă este la îndemână. Acum, totul depinde de noi, dacă ne facem treaba pe teren. E important să continue acest drum, bravo lor”, a transmis primarul la Napoca Live.

Situația Bazei ”Dan Anca”, în continuare incertă

Edilul a vorbit și despre baza sportivă și a explicat că există procese pe rol, iar mare parte din terenul de fotbal este revendicat.

“Există procese cu proprietarii. 70%, partea propriu-zisă a terenului de fotbal, e revendicată de altcineva. Obiectivul nostru este să o readucem în patrimoniul primăriei și în cele din urmă să ajungă la Universitatea”, a spus Boc.

Comenteaza