Video Emil Boc îi avertizează pe "studenți" înainte de finalul sezonului regulat: "De la extaz la necaz sunt doar câteva puncte"

Emil Boc îi avertizează pe "studenți" înainte de finalul sezonului regulat: "De la extaz la necaz sunt doar câteva puncte"
| Foto: ZIUA de Cluj

Deși e convins că Universitatea Cluj poate învinge orice echipă din Superligă, primarul îndeamnă la concentrare înainte de încheierea primei faze a campionatului.

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău menține șanse la calificarea în premieră în play-off. Emil Boc are în continuare încredere în "studenți" și speră la rezultate cât mai bune în următoarele partide, având în vedere diferența mică de puncte între echipele din a doua jumătate a clasamentului.

"Am spus că nu pierdem la Sepsi și am nimerit-o. Nu pierzi cu FCSB, cu Sepsi, trebuie să privim partea bună. Niciun meci nu e jucat dinainte. Important e că echipa are forță, stabilitate, poate câștiga orice meci în acest campionat.

De la extaz la necaz sunt doar câteva puncte. Din 2016 noi am evoluat pas cu pas. Cu Farul plec spre 1 solist, dar de la dorință la faptă e un meci de disputat.

Farul vine ca un leu rănit, după avem Botoșaniul care s-a trezit să joace bine la spartul târgului, după avem cu Voluntari și ar trebui să ne luăm revanșa. Emoții mai avem", a declarat primarul la ZIUA Live.

Emil Boc, mesaj și pentru CFR Cluj

Edilul a vorbit și despre cealaltă echipă clujeană din Superligă și speră că "feroviarii" vor menține seria rezultatelor pozitive și vor obține un nou trofeu pentru oraș.

"Mult spor în continuare să rămână în lupta pentru titlu. Ultimele rezultate îi dau speranțe să rămână acolo", a spus Boc.

Comenteaza