Emil Boc, în culmea fericirii pe Cluj Arena: ”Bravooooo, băieți! Suntem mândri de voi!”

Emil Boc, în culmea fericirii pe Cluj Arena: ”Bravooooo, băieți! Suntem mândri de voi!”
| Foto: https://www.sport.ro/

Primarul Clujului, Emil Boc, a privit confruntarea dintre ”U” Cluj și FC Hermannstadt din loja VIP a stadionului Cluj Arena. 

La finalul pardidei, care o califică pe Universitatea Cluj în semifinala Cupei României, Emil Boc a ”erupt” de fericire. ”Șepcile roșii” au reușit să obțină victoria în minutele de prelungire ale partidei. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 90+3 de Federico Anselmo.

“U Cluj, victorie cu F.C. Hermannstadt și calificare în semifinala Cupei României!! Bravooooo, băieți! Suntem mândri de voi!! Haide “U” ! Și la bine, și la greu!!”, a fost mesajul primarului transmis miercuri seara. 

Prezent la ZIUA LIVE, primarul Clujului, a declarat în urmă cu 2 zile că, o ipoteză de vis ar fi ca ”U” și CFR să joace în cupele europene, ceea ce pentru CFR Cluj devine un obiectiv greu de realizat după umilința de la Hunedoara și demisiile lui Mutu și Balaj. Boc speră ca "studenții" să se impună în barajul din Superligă.

”U” Cluj și FC Hermannstadt se vor întâlni din nou duminică, 7 aprilie, de la ora 14:30, în etapa cu numărul trei din play-out-ul Superligii României.

Comenteaza